I I I I      
 
Hangrafik műhely- hangstúdió és grafika, Győr, Kölcsey u 12/a
 
 
 
 
 
 
 
 

Hangstúdiónk több éves koncert és studiótechnikai tapasztalatokon alapulva, két régóta sikeresen működő vállalkozás összevonásával épült meg és a Hangrafik műhely nevet kapta.

Az épület kialakításánál fő szempontunk volt a többcélú felhasználhatóság. A rendelkezésre álló 100 nm-en a kiszolgáló helyiségeken kívül (konyha,fürdő,wc) 5 stúdió helyiség működik egymástól tökéletesen izolálva de ablakokkal megtartva az átláthatóságot. Így lehetőségünk van teljes zenekarokat egyben-egyszerre, mégis sávosan rögzíteni. Élőzene valóban élőben felvéve stúdió körülmények között. Mindezek mellett vállalunk, reklámokat,szinkronokat állandó szinkronrendező és színészgárda támogatásával.
Az itt használt berendezések gondos és alapos körüljárás után lettek kiválasztva. A rendszer megfelel a mai vezető stúdiók által használt standard szabványnak (Pro Tools HD3). Emellett igyekeztünk a lehető legmagasabb színvonalú hangszer-parkkal biztosítani a legjobb minőséget. Célunk ezzel elsősorban az volt, hogy azok a zenekarok se kerüljenek. hátrányosabb helyzetbe, akik nem rendelkeznek professzionális színvonalú hangszerekkel Igény esetén profi sessionzenészeket is biztosítani tudunk. (stúdiófelvételekre, színpadra egyaránt.)
Munkatársaink mindannyian sokatpróbált zenészek, illetve hangmérnökök. Megjártak sok színpadot és több stúdiót, így pontosan tudják mi fontos és mi kevésbé fontos ahhoz, hogy sikeres legyen egy produkció.

Reméljük minél előbb hallunk Önről ! 

Écsi Tamás, Adorján Gyula

 
 

 

 

 
   
©2016 HANGRAFIK MŰHELY hang-grafikai stúdió GYŐR, KÖLCSEY U. 12/a, TEL.: 06 70 63 66 556 , 06 30 26 50 138 hangrafik@gmail.com